Over ons

Tiffany’s Haarstudio bestaat inmiddels al 23 jaar. En dat is niet voor niks. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan, waarbij het luisteren naar de klant voor ons een van de belangrijkste aspecten is geworden. Daarnaast zorgen wij altijd voor gezelligheid in onze salon, maar zal dit nooit ten koste gaan van een goede en professionele service.

We zijn jong en dynamisch: helemaal op de hoogte van de nieuwste trends op haar- en verzorgingsgebied. Dit betekent dat we gegarandeerd de nieuwste hippe kapsels kunnen knippen en werken met producten die geheel up-to-date zijn. Om dit binnen ons hele team te waarborgen, gaan we regelmatig naar cursussen en workshops. Kwaliteit is erg belangrijk bij ons.

Sinds korte tijd kan Tiffany’s Haarstudio een familiebedrijf worden genoemd, omdat het wordt gerund door moeder en dochter. Stacey Vergunst en Jolanda Ju zorgen er met het hele Tiffany’s Haarstudio-team voor dat u met een lach op uw gezicht, tevreden met uw kapsel, de deur uit kunt lopen.

Afspraak maken

Een bezoek aan de salon kan bij ons alleen op afspraak. Deze wordt telefonisch gemaakt.

Bel naar 071-5417888 om een afspraak te maken.

Erkend leerbedrijf

In de loop der jaren hebben wij heel wat stagiaires opgeleid tot professionele kapsters. We laten de stagiaires samenwerken met ons vaste personeel en willen deze alle aspecten van het kappersvak bijbrengen. Bovendien vinden wij de eigen creativiteit van de kapsters belangrijk. Als erkend leerbedrijf zijn we dus vaak op zoek naar nieuwe enthousiaste stagiaires. Wij bieden de praktische kant van het vak aan, waarbij we zorgen voor persoonlijke professionele begeleiding en scholing van de stagiaires.