Geef je haar extra volume en- of lengte

Tape extensions

Wij werken met Hairtalk hairextensions van de hoogste kwaliteit 100% echt remi haar. Tape extensions zijn matjes van 3 of 4 cm breed die met tape in het haar worden geplakt. Zo krijgt u meer volume in uw haar. En uw kunt uw haar er ook mee verlengen.

Bij het inzetten van hairtalk wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen. Hairtalk wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort. De ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen er voor dat de hairtalk Extensions naadloos en bijna onzichtbaar zijn. Een ongeëvenaarde haarkwaliteit voor maandenlang mooi en zijdezacht haar dat zijn massa, glans en levendigheid

De tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen en herplaatsbaar. Bij een goede verzorging blijven ze 8 tot 12 weken in het haar zitten. Bij goede verzorging zijn de tape extensions 3 tot 4 keer te herplaatsen.

Bij tape extensions gebruik je shampoo of conditioner alleen in de punten van het haar. U mag het haar nooit nat borstelen. Wij adviseren een shampoo en balsem van Hairtalk voor de extensions. Voor de kwaliteit en kleur behoud.

Good hair speaks louder than words”

Prijzen

Volume | voor een volume behandeling heeft u 1 tot 3 pakjes nodig. De extensions zijn in de lengte 30,40, 50 en 60 cm verkrijgbaar.

Verlenging | verkrijgbaar in lengte 30, 40, 50 en 60cm. Dun haar 1 tot 3 pakjes, normaal tot dik haar 3 tot 5 pakjes en dik haar 5 tot 7 pakjes.

Met het hairtalk systeem zijn meer dan 300 kleurcombinaties mogelijk op basis van 30 levendige, sprankelende natuurlijke kleuren.

De prijzen

Afspraken

Wij werken met 2 afspraken:

Afspraak 1 – intake | Kleur, hoeveelheid en lengte bepalen. Eventueel verven en knippen van eigen haar. Alleen intake kleur, lengte bepalen duurt ongeveer 30 min.

Afspraak 2 – plaatsen |Omdat er zo veel kleuren en lengtes zijn kunnen we niet alles op voorraad hebben. Voor 16.00 besteld is volgende dag in huis. Na 2 dagen kan de afspraak ingepland worden om de tape extensions te plaatsen en stijlen. Deze afspraak duurt ongeveer 1,5 uur