Tape Extenstions

Wij werken met Hairtalk hairextensions van de hoogste kwaliteit 100% echt remi haar. Tape extensions zijn matjes van 3 of 4 cm breed die met tape in het haar worden geplakt. Zo krijgt u meer volume in uw haar. En uw kunt uw haar er ook mee verlengen.

Bij het inzetten van hairtalk wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen. Hairtalk wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort. De ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen er voor dat de hairtalk Extensions naadloos en bijna onzichtbaar zijn. Een ongeëvenaarde haarkwaliteit voor maandenlang mooi en zijdezacht haar dat zijn massa, glans en levendigheid behoudt.

Eenvoudig te plaatsen en te herplaatsen

De tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen en herplaatsbaar. Bij een goede verzorging blijven ze 8 tot 12 weken in het haar zitten. Bij goede verzorging zijn de tape extensions 3 tot 4 keer te herplaatsen.

Verzorging

Bij tape extensions gebruik je shampoo of conditioner alleen in de punten van het haar. U mag het haar nooit nat borstelen. Wij adviseren een shampoo en balsem van Hairtalk voor de extensions. Voor de kwaliteit en kleur behoud.

Volume

Voor een volume behandeling heeft u 1 tot 3 pakjes nodig. De extensions zijn in de lengte 30,40, 50 en 60 cm verkrijgbaar.

Haarverlenging

Verkrijgbaar in lengte 30, 40, 50 en 60cm.

De kosten van 1 pakje

30 cm: valt tot net onder de schouder
40 cm: valt tot op de bovenrug – midden van de rug
50 cm: valt tot op midden van de rug – tot aan de onder rug
60 cm: valt tot net boven de heup

Herplaatsen volume, €45,00
Herplaatsen verlenging, €60,00
Verwijderen van de extensions, €30,00

Met het hairtalk systeem zijn meer dan 300 kleurcombinaties mogelijk op basis van 30 levendige, sprankelende natuurlijke kleuren.

Afspraken

Wij werken met 2 afspraken:

Afspraak 1 – intake

Kleur, hoeveelheid en lengte bepalen. Eventueel verven en knippen van eigen haar. Alleen intake kleur, lengte bepalen duurt ongeveer 30 min.

Afspraak 2 – plaatsen

Omdat er zo veel kleuren en lengtes zijn kunnen we niet alles op voorraad hebben. Voor 16.00 besteld is volgende dag in huis. Na 2 dagen kan de afspraak ingepland worden om de tape extensions te plaatsen en stijlen. Deze afspraak duurt ongeveer 1,5 uur.

Er worden geen extra kosten gerekend voor de afspraken. Wel voor elke extra behandeling van uw eigen haar.

Aanbetaling

Voor het plannen van de tweede behandeling behouden wij ons het recht voor om een aanbetaling te vragen. Dit in verband met het reserveren van extra tijd en bestellen van de tapes.

Volg ons op Instagram of Facebook en zie daar meer van ons werk!